torsdag 24. september 2009

KingsOfLeons

alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5385245272161763186" />

Hallo halloooo, her va æ igjen gitt. :-)

Days goes by,- e på ainnes om 260 daga, ha ha...

Gode og dårlige daga flyg unna, og vere e bynnt å forandre sæ. Det e faktisk KALDT enkelte daga, og det e ikje arti i det heile tatt førr mæ som ikje har ett einaste varmt klesplagg med mæ. Forje helg va ganske så minneverdig; Æ har ett fag på skolen kalt "Preperation for Parenting", som faktisk e vældi interessant!(lære om foreldrerollen og onga). Som en del av faget, måtte vi ta med oss ei dokka heim som vi skulle passe på. Min lille baby, Justin Raphael (det va ikje æ som fant på navnet)irriterte mæ nåkka sinnsykt om nettern,og æ hadde ikje liiite løst å dryle han i veggen :-) Opptil 6 gånga våkna han å skreik å styra, og før mæ som e veldig gretten når æ e trøtt, va ikje detta en god opplevelse. Heldigvis va han snillare om dagen. Dokka har en chip eller nåkka sånn inni sæ, så lærarn kan se korsn vi gjør det osv. Om vi faktisk skifte bleie, om vi mate den, og kor lang tid det tar før vi klare å roe den ned. (Æ gjor det bra!! Det einaste æ gikk glipp av va en rap:-D)

Nu har vi bestillt biletta tell Kings Of Leon konsert!! 7.oktober i Dallas! Æ,Annika,Anette og Cherie, det blir braaa!! Min og Annikas Advicory lærar e så grusomt snill! Han ga oss 4 gratisbiletta til å se Mavericks i dallas 15.okt(basketball) :D Glede mæ til å fære på min første proff-basketballkamp!

Imårra e det pep-rally, etterfulgt av fotballkamp; Æ trur vi blir å vinne over Midlothian! På lørdag eller søndag SKAL vi på shopping, her trengs det pinade mæ vinterklea. Skal i bursdagen til Bridget og Kelsey på lørdag, og ettersom æ har hørt, skal det rundt 100 stk dit, så d blir arti :-)


Nu skal æ hive mæ i seng, og få litt søvn før morning practice!

~E

4 kommentarer:

  1. Justin Raphael va sååå søt : D <3 stolt over at du har produsert en så finn gudmorunge tel mæ ;)
    Du e jo fullt opptatt med nytt liv ! Ser ut tel at du storkose dæ.
    Savna dæ <3

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Så søøt onge ja!
    Og aww du e heldi me konsærten ;)
    Use somebody e så fin sang.
    Du glede deg sekkert tell konsærten, eg glede meg tell i desæmber førr da ska eg på In Flames!

    SvarSlett
  4. æ e fette missunelig på dæ!..
    Garantert me god grunn og<3

    SvarSlett