torsdag 26. november 2009

koseuke!!

På mandagsmårran kjørte Mrs. Baker, Annika og æ til Galveston(kysten). Det va varmt og hærlig!! først for vi ut med en båt førr å skjekke ut øya, og da fikk vi se maaaaaange delfina :D etter det gikk vi å så oss litt rundt i "byen", ligna på en skikkeli gammel turistby. Om ettermiddagen gikk vi tur på stranda og tok litt bilda, etterfulg av New Moon på kino!! (som æ velogmerke va litt skuffa over, men alikavæll klarte å ha mareritt om..) Tirsdag bestod først av litt shopping, og deretter for vi til Moody Garden! på akvariumet blei æ forelska i en liten pingvin,hihi... Vi va på 4D-film kino og det va syykt arti. Di spruta vann på oss, vi blei pekka i ryggen og alt mulig gjennom heile filmen! seinare va vi på 3D-film i den største kinosaln æ har sett! Ms. Baker blei vældi(!!!) førbainna når vi fant ut at at "the festival of lights" og is-skøytinga ikje va åpent den dagen, men oh well.. Vi for til Ben & jerry's å kjøpte is, så da blei alle fornøyd til slutt :) På onsdagsmårran kjørte vi til Austin, førr det va der vi skulle feire Thanksgiving. Vi stoppa på ett stort kjøpesenter først ett par tima, men verken mitt eller Annika sitt kort funka av en eller merkelig grunn... Det va to sinte jente som forlot kjøpesentret uten å ha brukt fem flate øre...!!! Janette's hus (dattra til Ms. Baker) va ganske stort, men vældi rotat. Annika og æ DELTE på en STOL å sove i, jippi sei æ bare!! vi kunne såklart logge på golvet sia vi hadde 3 soveposa + tepp, men den svære huinn (2 ganga større enn mæ, å alikavæll sa di at han va en kvalm, hah..) gikk oss på nervan, så vi bestemte oss bare førr å dele på den stusslige stoln.. Og ja, hunden sov i sofan, så dær hærtes vi heller ikje å sove.. Men ja, Thanksgiving va vel heller ikje heilt som æ hadde trudd, men det har vel kanskje nåkka med familien min her å gjøre, hehe. Vi spiste middagen kl. halv 2, og den varte i nøyakti 17 minutta, og så va alle ferdig og di bare rydda av bordet. Etter det kjørte vi direkte heim igjen, haha... Det gjor ikje mæ nåkka sia æ va så trøtt, men d høres jo litt sykt ut... Tenkte bare tilbake på når vi heime i Norge spis ilamme familie eller vænna, det e ikje sånn d bruke å være. Å romkameraten til Janette sto opp å satt å spiste i pysjamasen men dattra på fange. Det så altså helt sinnsykt ut, og det va ganske sinnsykt, litt vanskeli å forklare, men opplevelsen va arti. Annika og æ flirte nu ihvertfall av heile episoden etterpå :-)

Nu e vi komment heim igjen, og æ vurdere faktisk å gjøre litt us history lekse... Skal stå opp i natt kl halv 4 førr å fære på salg!! haha!! det e "black Friday" i natt/mårra, som vil sei at storsett alle butikka har stooore salg! I fjor va det ei som blei drept i New York, pga det va altfor mange folk og kaos i butikkan, men æ tvile det blir så dramatisk i Waxahachie, haha...

Natta :)

1 kommentar:

  1. Allt e jo egentli helt annerledes dær borte, sånn so att di åpne pakkan den 25, på mårran i pysj x) mens vi i Norge sett i finklea i 6tia på ættermiddagen den 24 og åpne pakka ;)

    SvarSlett